torstai 24. elokuuta 2017

Vaunupohdintaa

Nyt on alkanut vauvan kulkupelin miettiminen. Tarkoitus olis rakenneultran jälkeen vaunut ostaa, eli parin kuukauden päästä. 

Halutaan ehdottamasti sellaset vaunut, jotka sopeutuis joka maastoon. Me harvemmin missään kaupungilla mennään, mutta joskus kuitenkin, joten sielläkin pitää olla mutkatonta liikkua. Meillä kotona on joskus tiet  talvisin loskassa ja lumessa, kun heti ei kunnan työntekijät kerkiä auraamaan. Lenkkipolut joita kuljemme ovat osittain hiekkaa, osittain myös asfalttia. Toiveena on myös sellaset vaunut, jotka menevät myös kauppareissulla. Eli me ei haluttais kahtia vaunuja. 
Renkaita vaunuissa on oltava 4, turvallisempi viedä koiria samalla ja mielestäni 4pyöräiset vaunut ovat silmään nätimmät. Vaunujen eturenkaat pitää olla kääntyvät, mutta lukitusmahdollisuus ehdoton.
Ilmakumirenkaat myös tietenkin. Me liikumme pääsääntöisesti omalla autolla, julkisilla mennään ehkä max 1krt/vuodessa. 

Eka vaihtoehto pitkään oli Britax smile 2 - yhdistelmät. Oltiin jo aika varmojakin, että nää meille tulee. Luin näistä hyvää ja huonoa sekä käytiin kerran jopa katsomassa.....mutta....

Entäpäs sitten stokke trailz terrain- yhdistelmät. L on innostunut näistä. Näistä vaunuista olen lukenut pelkkää hyvää. Livenä mennään varmaan joku päivä näitä tutkaileen, koska kuvista nää toistaseks on vain nähty. 

Ajateltiin ostaa vaunut uutena ja samoin myös telakka ja turvakaukalo. Halutaan ihan omat ekat vaunut! :)

Mitä teillä on ollut käytössä? Tai ootte ajatelleet?  Kokemuksia kaikista kaivataan! :)

4 kommenttia:

 1. Mä lämpeen myös Stokke Trailzeille! Ei ole vielä ollut tarvetta perehtyä sen enempää, mutta kaverin trailzeja lääppineenä ja työnnelleenä ne ainakin sen perusteella vaikutti tukevilta, mutta toisaalta myös kovin näppärän oloiset. Stokken vaunukopat on jotenkin ihan valtavia, mutta loppujen lopuksi sen kopan käyttöaika on aika lyhyt. Se muotoilu on kyllä erittäin jees omaan silmään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo odotan että livenä pääsis näkemään noi vaunut!

   Poista
 2. Meillä esikoinen nyt 3kk ja smile 2- vaunut käytössä. Just noilla sun kriteereillä hankittu ja en voisi olla tyytyväisempi! Kulkee kuin unelma maastossa kuin maastossa, menee näppärästi autoon (toki vaunukoppa vie tilaa). Meillä myös koiria ja hyvin toimii vaikka ois yksin liikenteessä. Mulla ei toki oo vertailukohtaa, mut ääni silti näille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on kyllä varmasti hyvät vaihtoehdot, pidetään mielessä! :)

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...