torstai 31. elokuuta 2017

Niin ne kulkupelit

Tosiaan tiistaisen neuvolan jälkeen lähdettiin tutustumaan Vauvatalo Johannan valikoimaan stokke trailz terrain-kiilto silmissä. Näin jo kaukaa nuo jumalaiset vaunut näyteikkunassa. Päästiin lähelle koskettamaan niitä ja järkytyin heti, että ne on isot! Siis tosi isot! Aivan valtavat! Olin lukenut, että niillä on kokoa, mutta että noin paljon! Laadukkailta tuntuivat, ei siinä, mutta kun L ei meinannut nähdä edes niiden ylitse kokonaisella 157cm mitallaan :D joo ei, ei nää oo meidän vaunut.  Myyjältä pyysin neuvoa, että esittelisi meille muita laadukkaita vaunuja. Kerroin samalla meidän vaatimukset ja sitten lähdettiin köpöttelemään myyjän perässä ku sorsanpoikaset konsanaan.

Kohti emmaljunga rivistöä siis... (meille kun emmaljunga ei ollut vaihtoehto). Eka meille näytettiin taas jotain valtava koppasta vaunua (meni sen nimikin ihan ohi), juu ei, ei noita. Eikä seuraavat kahdetkaan kiinnostaneet.... me tarvitaan sirompaa sitten kuitenkin... sellaista joka ei vie autossa niin paljon tilaa ja sellaiset jotka mahtuu meidän kaksiossa niille suunniteltuun paikkaan.... sekä sellaiset joita molempien on hyvä työntää...

Meidän valinnaksi siis tuli emmaljunga nxt90! Meistä nää tuntu tosi hyviltä, helpot työntää ja niistä tuli sellanen kotosafiilis. Myös meille vaaditut asiat löytyi näistä vaunuista. Myös koppa on nxt90-mallia. No mutta entäs ratasosa... mikä sattuma, emmaljungalta on tullut juuri tänä vuonna uusi rataosa markkinoille, nxt90F, tän ratasosan saa täysin makuuasentoon, kuomu oli sopivan iso, jotta meidän senttisintti voisi ottaa päikkyjä rauhassa.

Kuvat näistä vaunuista on nyt lainattu googlesta. Koppa ja ratasosa ovat kummatkin väriltään lounge grey (eli tuo tummemman harmaa)

Telakka ja turvakaukalo on britax primo, värissä myöskin storm grey.


Me ollaan tyytyväisiä valintaan, tietenkin todellisuus paljastuu vasta ensi vuonna, mutta nämä ovat olleet yhdet myydyimmistä vaunuista! Jos jotain miinusta on sanottava, niin toi tavaratila oli aika pieni, mutta ei me muutenkaan mitään kauppakasseja tuola kuljetettais, eiköhän sinne oleellinen mahdu, ja onhan meillä noihin vaunuihin mätsäävä hoitolaukku ;) Ah, nää on hienot. Kassalla L hihitteli, että hänestä tuntuu, kuin olisimme ostamassa tuliterää autoa, johon saammenme nyt valita verhoilua. Kyllä näitä oli outo hankkia jo nyt, mutta sit taas toisaalta, nyt tuntuu taas vähän todellisemmalta, että meille tulee vauva!

14 kommenttia:

 1. Uuh, aikas mageet :) Mulla ei siis oo edelleenkään mitään käsitystä mistään merkistä tai mallista :D Tänään eksyin pikkuisen vilkasemaan Lastentarvikkeen sivuja ja siellä ois nyt jotkut mega-alet! Kauheesti tekis mieli jo jotain ostella, mut täytyy nyt vaan malttaa mieleni :) Mulle vaunuissa on kans tärkeetä, että on suht kaposet, että mahtuu eteisen vaatehuoneeseen piiloon ja sit pitäis olla sen verran ketterät, että pääsee helposti koiran kanssa ulos. Sit ois kans hyvä, jos ne menis mahdollisimman läjään, että mahtuu autoon koirahäkin viereen. Johan noita vaatimuksia alkoi tulemaankin :D haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin ja H&M:lläkin olis nyt lastenvaatteet -20% alessa. Äää miten sitä malttaa pitää näppinsä erossa :D

   Poista
  2. Nää vaunut menee tosi pieneen pakettiin! Ja jos haluaa vielä pienemmäks ni renkaatkin irtos kädenkäänteessä! :) voihan vauvanvaatteet, joitain olen ostanutkin, mut aika vähän kuitenkin :D

   Poista
 2. Oi, noi on ihanat! Jos nyt saisin olla ostamassa vaunuja, voi olla, että päätyisin myös noihin. Miellyttävät omaa silmää. :) Tosin ollaan kyllä oltu tosi tyytyväisiä noihin Super Vikingeihinkin. Kiva kuulla sit teidän kokemuksia ensi vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo raskastuttiin kyllä näihin oikein kunnolla, voi kuinka mä jo kuvittelen meitä työntelemässä näitä!

   Poista
 3. Hei miksi Emmaljunga ei ollut teille ensin mikään vaihtoehto? Noi nxt90 kävin keväällä katsomassa kaverin kanssa, ja oli näppärän oloiset! Kaveri päätyi silloin niihin Stokkeihin tosin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltiin jotenkin aina kuviteltu, että ne on vaan niin iso runkoisia ja muutenkin valtavia (en ollut oikein muita kun suuria vain nähnyt), mutta nää oli iloinen yllätys! :)

   Poista
 4. Onkos nää toiminut hyvin, nyt ku on jo vuoden käyttökokemus? ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, ei näköjään vuotta oo varmaan käytössä ollut �� mutta varmaan kokemusta lumihangessa kulkemisesta ym? ☺

   Poista
  2. Hei! Anteeksi vasta nyt huomasin kommenttisi! Mulle ei näköjään aina tuu ilmoitusta uusista kommenteista :(
   Siis aivan loistavat ovat olleet. On päästy kokeilee näitä lumella, loskassa, hiekalla, asfaltilla, kauppakeskuksissa ja jopa pienen matkan metsässä xD kulkee ku juna!

   Poista
 5. Miten näiden rattaiden kanssa ootte pärjänneet talvella lumessa ja sohjossa? Eturenkaat kuitenkin on aika pienen näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä livenä kun noita eturenkaita katson, niin ei eivät mielestäni kyllä ehkä noin pienet ole, kuin kuva antaa ymmärtää. Etupyörät tosiaan saa lukittua, joka helpottaa eteenpäin menoa ja ovat ilmakumirenkaat, mut en tosiaan ole sohjossakaan kulkemiseen löytänyt huonoa sanottavaa, menee kyllä eteenpäin ja ei olla koskaan missään kaupungissa asuttu, et tiet olis suht heti aurattu :) meitä nää on kyllä palvellut tosi hyvin. :)

   Poista
 6. Onko teillä yhä nämä kärryt käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Ja edelleen ollaan tykätty oikein kovasti :)

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...