sunnuntai 20. elokuuta 2017

Raskausviikko 14

Tänään käynnisty rv13+0-13+6.
Pahoinvointia mulla on vieläkin vähän aamuisin, mutta uusin ystävä laukussa on mukana kulkevat renniet! Eli mua närästää, miltein kaikki. Välillä vähemmän ja välillä enemmän.
Väsymys ja uupuneisuus on palannut kuviohin, enkä meinaa jaksaa enää töissä käydä. Vapaapäivät on ihania, tosin nytkin mennää vaa yhden päivän vapailla, joka onkin tää maanantai. Seuraava vapaa on perjantai. Huoh!

Kotidopplerista, noh en oo vieläkään sitä palauttanu :D ollaan sitä välillä käytetty. Vaavi oli siirtynyt oikealta puolelta vasemmalle ja nyt hengas illalla keskellä, kova MIMMI liikkumaan ;) Mulla on tosi vahva tyttöolo, minkä olen tainnutkin jo mainita.

Perjantaina olis seuraava neuvola, ihan uus kokemus mennä uudestaan neuvolaan, toivottavasti taas Hb katottas, viimeks se oli jopa 145, mut nyt tuntuu, että vois olla laskenut. Sydänääniä varmaan kuunnellaan? Odotan jo niin liikkeiden tuntemista <3

Kröhöm... meille on muuttanut vauvatavaraa! Löysin halvalla fb kirpparilta baby Björn sitterin (20e), joten pitihän se ostaa. Vauvakirja on meille kans muuttanut, nimeltään "oot niin ihana". Hämeenlinnassa oli elomessut reilu viikko sitten ja siellä oli ihana taaperokirja! Pitihän sekin nyt napata. Jaaaaaa muutama vaate on tullut hankittua.

Ja onks nyt virallisesti toinen kolmannes? :D
Mut eipä kai nyt muuta, hyvää alkanutta viikkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Meillä oli jo paljon ennen raskautta iso kassillinen (vai jopa kaksi) vaatetta ja olikohan myös pinnasänkykin jemmassa odottamassa :D Hyvä se on olla kaikki ajoissa hankittuna ja just ostella pikkuhiljaa :) Toi Oot niin ihana -vauvakirja on ihana kirjaimellisesti! Meillä on siihen laatikkoon säilytetty Alekin sairaalasta saadut villasukat, pipo, ranneke ja sängyn nimikyltti. Lisäksi on sen päivän Helsingin Sanomat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kassillinen on vaatteita kans täällä, kun kaveri anto mulle edellisessä raskaudessa niitä. Pinnasänkyä ollaan ruvettu jo kattelee, kun meillä on yks tietty mikä halutaan (ikean stuva) yritän sitä löytää käytettynä, mut aika vähän niitä on ja jos löydän niin se on jo menny :( et todennäköisesti se sit uutena hankitaan. Vaunut yms. saa odotella ainakin marraskuulle ennen ku hankitaan. Voi kun suloinen idea teillä ollut tolla laatikolla Alekin kanssa <3

      Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...