tiistai 8. elokuuta 2017

Viikon päästä

Nyt mennää raskausviikossa 12 (rv11+0 - 11+6), uskomatonta, edelleenkin!
Pahoinvointi rupee hellittää ja muutama päivä on ollut oireetonta, rintoja lukuunottamatta. Ja nekös päivät on säikäyttänyt. Mut sit taas toisena päivänä saattaa joku asia etoa ja oon rauhottunut. Mut näillä viikoilla joillain toi pahoinvointi jo hellittää :)

Silloin tällöin nivusten läheltä vihloo ja välillä vihlominen/tuikkiminen tuntuu sanonko missä :D mut jos nää on nyt niitä sukkapuikkokipuja, jotka johtuu kohdun kasvusta. Jännää. Kaikki on niin uutta.

Tällä viikolla itkuherkkyys on ehkä uusi oire. Kyynelehdin herkästi lauluista. Yksi pahimpia on se lastensairaala biisi, joka on ruvennu taas tulemaan radiosta!

"Yksi pieni elämä
Suuri valo sisällä
Katson hiljaa nukkuvaa
Katson lohdunkantajaa
Pidän aina lähellä
Kuljen matkan vierellä
Sillä saattajani on vastasyntynyt"

Liityin fb "odotan sinua"-ryhmään, jossa kaikilla jäsenillä on km tausta tai vielä pahempaa... kohtukuolema tms. Aluks aattelin ja mietin, et millanenkohan stressin aiheuttaja ryhmä tuo on, mut siellä on oikeesti tyyppejä jotka ymmärtää! En sinne itse juurikaan kirjottele, mut lohduttavaa lukea onnistuneista raskauksista.

Tasan viikon päästä on np-ultra! Kääk! ❤️

3 kommenttia:

 1. Kivaa lukea teidän odotustaivalta, kun menette himpun verran edeltä :) Toivottavasti täältä tullaan vielä pitkään kovaa vauhtia perästä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että seuraat :)
   Tahdon uskoa, että kovalla vauhdilla tuutte perässä ❤️

   Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...