maanantai 8. tammikuuta 2018

Kaikki valmista















Kaikki on nyt hankittu sinttiä varten, tai on ollut jo aika kauankin jos nyt ihan suoraan sanotaan. Ihan jokaisesta hankinnasta en tänne nyt kuvia ala laittamaan, koska niitä on :D Vaunut ja turvakaukalo telakalla me pistettiin tilaukseen jo silloin np-ultran jälkeen ja rakenneultran jälkeen haettiin kotiin. Sairaalakassi pakattiin nyt viikonloppuna, mun jutut sieltä puuttuu, mut vauvalle sielä on kaikki tarvittava. Kuvassa näkyvät vaatteet lähtee mm. mukaan sekä tietenkin vielä housut, sukat yms. jotka nyt kuvasta jätin pois. :D Emmaljungan hoitokassi mätsää meillä vaunujen kanssa yhteen ja tuo vaikutti erittäin hyvältä ja nyt toimii siis sairaalakassina.  Norsuvaunulelun tilasin Facebookin kirppikseltä , itse sain valita värit ja omasta mielestä tuo on täydellinen! :) Ehkä tuosta on iloa aluksi enemmänkin äideille, mutta Sintin kasvaessa ehkä hänkin tuota rupeaa vilkuilemaan. Neonate itkari oli pakko saada! Oon nähny tuota käytössä kavereiden lapsilla ja olen ollut tohon tykästynyt jo varmaan pari vuotta! Joten meille muutti ehdoitta tuo. Imetystyyny on uusimpia ostoksia, tuo Milkin imetystyyny muutti meille viime viikolla ja vaikuttaa aika laadukkaalta, eikä hintakaan ollut kuin reilu 20euroa. Ja kuvista löytyy myös ikean stuva-pinnis. Meidän makkari on tilaihme! Ja oon löytänyt tästä asunnosta lisäneliöitä :D me asutaan siis 67neliöisessä kaksiossa ja jumalaare mikä tilaihme tää on, mut ei kyl oikeesti yhtään lapsiystävällinen pohjaltaan. 
Tuola ylhäällä on siis ulko-ovi, keittiö, erill . Wc  ja kylppäri. Alhaalla makkari ja olkkari. Niin ja terassi. 
Mutta eiköhän me aluks pärjätä, jossain kohtaa tää on kyl pakko laittaa myyntiin. 
Mut kysykää jos kysyttävää tällä kännykällä on tosi vaikeeta tehdä tämmöistä postausta joten nyt lopetan :D 
Terkuin. N ja Sintti rv33+0 

14 kommenttia:

  1. Nuo vaatteet <3 Niisk miten ihania <3 Ja vaunulelu on myös söpö :)

    Kerrohan sitten kokemuksia erityisesti tuosta imetystyynystä! Eikös tuo ole sellainen tyyny, minkä saa aika napakasti ympärilleen? Esikoisen aikana sain ilmaiseksi sellaisen valtavan pitkän imetyspötkön, jonka käyttö oli ihan älyttömän vaikeaa, koska vauva jatkuvasti liukui siitä minun ja tyynyn väliin... Imetinkin sitten vuoden 99% makuullaan, en voi suositella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin ”kuivaharjotteluna” toi imetystyyny tuntu ihan mielettömän hyvältä! Kerron kyllä onko ollut hyvä :)

      Poista
  2. Oii söpöjä fantteja, ihana tuo vaunulelu ♥_♥
    Mä odottelen vielä sitä joululahjahoitolaukkua :D Mies siis lupasi sellaisen ostaa, mutta haetaan se sitten samalla, kun haetaan ne vaunut.
    Mä muuten just viime viikolla havahduin siihen, et eihän meillä ole kuin ne äitiyspakkauksessa tulleet sukat pikkuiselle, että niitähän pitää kans ostaa vielä :D Ja niitä tumppuja! Pistinkin heti H&M:stä sellasia ihania "I♥MOM" sukkia tilaukseen :P hih. Mitään lelujakaan ei olla vielä ostettu. Jotenkin salaa toivon, että kaverit järkkäis babyshowerit ja saatais lahjaksi paljon kivoja leluja, haha :D Nooh vielähän noita ehtii ostella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin aika paljon ollaan saatu käytettynä sukkia, osan oon ostanu. Ja sit just ajateltiin mahdollisesti pitää pikkusukkia myös sisähanskoina, jotta pikkunen ei raapisi ihoaan rikki, ku eiks vauvat sitä tee? :D haha!

      Poista
  3. Apua, mulle alkaa tulla tästä jo suorituspaineita! :D Onneksi meillä on vähän enemmän aikaa. Mistä ootte löytäneet tuon nallepuvun? Ollaan etsitty vastaavaa, muttei oikein ole löytynyt sopivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiljaa hyvä tulee ;) alettiin hankkia kaikkea pikkuhiljaa, ettei tarvi kerralla sit kaikkea ostaa. :D toi nallepuku on h&m:stä, täällä päin näin vieläkin valkoisiakin. Puku on ostettu syksyllä ja on siis ekoja ostoksia mitä tehtiin vauvaa varten. :)

      Poista
    2. Niin se kai on. Ja kokeneempien mukaan kuulemma kaikkea ei edes kannata haalia etukäteen, vaan ostaa sitten sitä mukaa, kun tarvitsee - jos tarvitsee.

      Tuo puku löytyy ruskeana ainakin verkkokaupasta! Kiitos! ^^ Minkä kokoisen te hommasitte? Sinänsä huvittaisi ottaa tuo 56, mutta ehkä 62 on kuitenkin järkevämpi, niin menisi kesän kylmilläkin.

      Poista
    3. Joo aikalailla meilläkin kaikkee hyödyllistä On tullut hankittua, mut noi vaunulelut ja vaunuverho On ehkä turhia, kun vaunuissa vois käyttää ihan harsojakin :D me otettiin tarkoituksella se pikkuinen 56 :) me saatiin käytettynä tässä vähänaika sit harmaan värinen nallepuku koossa 62. Mut järkevämpi se 62 On ehkä ottaa :) -Nipsu

      Poista
    4. Meillä on kanssa hommattuna tuollainen vaunulelu - pöllöillä. Oli pakko ostaa jouluna, kun löytyi niin ihana käsityönä tehty. ^^

      Poista
  4. Tosi ihana tuo elefanttilelu! <3

    Teidän koti näyttää myös tosi kivalta! Hauska, kun on kahdessa tasossa. :) Tosin vauvan kanssa se voi olla jossain vaiheessa hankalaa, kun tyyppi lähtee liikkeelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans kovasti vaunulelusta <3
      Joo me ostettiin tää koti aikoinaan vain meille kahdelle, mutta ajatuksena, että jos perhe perustetaan mahtuu tänne vauvakin vielä aluksi. Jos tässä joutuu vielä asumaan vauvan liikkuessa, täytyy hankkia portteja tohon rappuun (sillain on naapurissakin) :D haaveena olisi kyllä saada ostaa omakotitalo, mutta aika näyttää miten käy, se kun ei ole nyt tärkeintä :D mutta siis on tää koti kyllä hieno vaikka itse sanonkin ja aina kun uusi tulee meillä käymään, ovat haltioissaan, että eivät ole ikinä nähneet tämmöistä asuntoa.

      Poista
    2. Joo, tosi ihanalta ja erikoiselta näyttää. :) Pakko kysyä (ei tarvi kertoa, jos et halua), että minkälainen teidän talo on ulkoa? Onko rivari vai minkälainen? -Raija

      Poista
    3. Tää on tämmönen -88 rakennettu rivari. Perus punatiilinen valkoisilla ikkunanpokilla, eli ei mikään erikoinen. Tää tontti on sellanen vino, niin siks nää asunnotkin on tämmöisiä kakstasoisia. Meillä on myös iso takapiha ja tossa on vähän metsääkin vieressä, josta saa mustikat kerättyä ^^

      Poista
    4. Oi vitsit, kuulostaapa ihanalta! :)

      Poista

Kokonainen perhe

 Meidän syli täyttyi maanantaina 12.12.2022 klo.8.38, kun rakas isopieni poika syntyi rv:lla 41+1 painaen 4130g ja pituutta löytyi 53cm.  Sy...