tiistai 19. joulukuuta 2017

”Loppu häämöttää”

Tän päivän neuvola aika peruuntu taas heidän toimesta... neuvolahoitsu puhelimessa kysy tän hetkisiä raskausviikkoja ja ne kuultuaan tokas ”Äh, sä oot jo loppusuoralla sut on saatava tälle viikolle, pääsetkö huomenna” (oma neuvolatäti on taas siis kipeänä ja joudun eri hoitajalle). Eli huomenna olis sit neuvola. :)

Niin siis asiaan, olen viimeisen viikon aikana kuullut useasti ”tsemppiä loppurutistukseen, oot jo noin pitkällä, kohtahan se jo syntyy jne...”  kun vielä muutama viikko sitten kuuli vielä ”voi kun teidän pieni syntyis jo, vasta helmikuussako se laskettuaika olikin, vielä niin kauan”  Aika todellakin on mennyt nopeasti ja jotenkin vasta nyt sitä on heränny ajatukseen, et ei hitto!! Tää ipanahan pitää synnyttää!! Koko raskausaika on ollut niin käsittämätöntä, se että on osannu edes sisäistää faktan, että _mä_olen_raskaana_! On ollut hurjaa. Se että on oppinut luottamaan omaan kroppaan on ollut aikamoinen prosessi. Jännä nähdä miten synnytyksen aikaan kroppa toimii, avaudunko normaalisti, käynnistyykö synnytys luonnostaan vai joudutaanko synnytys käynnistämään? Ja synnytysaiheeseen kun nyt kerta päästiin, meidän synnytysvalmennus on tammikuussa rv33 eli hitto hei kolmen viikon päästä!! Ja siihen että sintti olisi valmis syntymään täysiaikaisena on enää 7viikkoa, what??!? Ihan oikeesti tää raskaus on loppusuoralla!!! Huomaa, että olen hämäläinen, hemmetin hidas :D

Sori tätä sekamelskatekstiä ja turhaa löpinää. Tuntuu, että nyt vain ei ole toistaiseksi mitään järkevää aihetta mistä kirjoittaisin, ehdotuksia tähän otetaan vastaan. :)
Tässä olis vielä masua terkuin N & sintti rv30+15 kommenttia:

 1. Onpas ihana maha! <3 Ja siis aika on mennyt niiiiiiin nopeasti! Te olette oikeastikin jo loppusuoralla!

  Olisi hauska kuulla vähän teidän hankinnoista: Onko kaikki jo hankittu? Pitääkö jotain vielä hankkia? Ja tietenkin kuvien kera! :)

  Muiden arjesta on myös kiva lukea, joten kerro ihmeessä, miten kulutat aikasi, kun olet jo lomalla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi hankinnat vois olla aika hyvä, kun niitä jo on :D
   Ja toi ajankuluttaminen arjessa olis kans hyvä :D

   Poista
 2. Haha, mul on niin toi sama fiilis, et hyvä jos on vielä edes sisäistänyt olevansa raskaana ja kohta pitäiskin jo melkein synnyttää :D vitsi nuo viikot 30+ kuulostaa jo tosi paljolta. Loppusuora häämöttää! :D Btw, ootko ajatellut jatkaa blogin kirjoittamista vielä vauvan syntymän jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi rv30+ kun pamahti, niin kieltämättä se tuntui jo niin suurelta määrältä :D ootko hei Alina kattonu alkuraskauden masukuvia? Hahah mä yks päivä sitä harrastin ja ku kuvittelin tyylii rv11 et mulla on valtava maha ja ei se sit ollutkaan kun tähän päivään vertaa :D ja blogi kirjoitus jatkuu toistaiseksi, kun vauva syntyy, mutta ”loppu häämöttää” varmaan tässäkin blogissa? En ole vielä 100varma.

   Poista
  2. Hahah, itseasiassa olen :D Se alkuraskauden masu on käytännössä vaan pelkkää turvotusta :D Ja sillon muka kuvittelin, että kaikki huomaa jo sen vauvamasun, ku se oli niin "iso", haha.

   Poista

Kun perheunelmista tuli totta

Taisi olla vuosi 2013, kun ensimmäisen kerran tutustuin pintaraapaisun verran blogeihin, joissa naisparit haaveilivat lapsesta. Olin tuolloi...